محل تبلیغات شما
نکاتی برای ایجاد طعم بهتر ترشی می توانید به جای پختن بادمجان ها در سرکه آن ها را در مقداری آب بجوشانید پختن بادمجان ها در سرکه باعث می شود تا ترشی از حد معمول ترش تر شود. می توانید به ازای هر یک لیتر سرکه در ترشی بادمجان ۳ قاشق غذاخوری نمک و یک قاسق غذاخوری نعناع خشک در درون ظرف بادمجان ها بریزید سپس درب ظرف ببندید و در جای خشک و خنک ظرف بادمجان ها را قرار دهید. ترشی بادمجان بعد از یک هفته به طور کامل آماده است.

عرضه ترشی بادمجان شکم پر در سعادت مارکت

زیتون پرورده مرغوب و تازه و خوشمزه در سوغات سرای سعادت مارکت

عناب ،جدیدترین محصول سعادت مارکت

بادمجان ,ترشی ,ها ,یک ,ظرف ,سرکه ,بادمجان ها ,ترشی بادمجان ,پختن بادمجان ,ها در ,ها را

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هیجان با دوچرخه سواری